Transport si Livrare

Flovy (flovy.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

România

  • GLS Ramburs, Livrare in 1-3 zile lucratoare, 19,00 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 199,00 RON
  • GLS Plata Online, Livrare in 1-3 zile lucratoare, 13,00 RON, Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 199,00 RON


Expedierea:

Expedierea coletelor se efectueaza fie direct de la depozitul entitatii Flovy Mix SRL (www.flovy.ro), fie direct de catre furnizor.

Coletele expediate ajung: - Intre 24h si 96h

Toate comezile plasate de Luni pana Vineri pana la ora 14:00 se predau firmei de curierat in ziua in care se plaseaza comanda. Comenzile plasate dupa ora 14:00, se predau curierului a doua zi

Comenzile plasate Vineri dupa ora 14:00 si in Weekend se predau curierului Luni

Termenul de livrare este influentat de volumul de marfa expediat de firmele de curiera


Livrarea:

Termenul de livrare pentru comenzile efectuate pe site-ul www.flovy.ro poate varia intre 24h si 30 zile lucratoare in functie de disponibilitatea produselor.

Livrarea se face GRATUIT in tara pentru comenzile a caror valoare totala depasesc suma de 199 lei, indiferent de numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.

In cazul in care adresa de livrare nu intra in zonele acoperite de catre curierii contractati, www.flovy.ro, nu si asuma expedierea gratuita a comenzilor care depasesc valoarea de 199 Lei. In aceste situatii flovy.ro notifica clientul ca metoda de livrare va fi Posta Romana.

In cazul in care clientul este dispus sa achite costurile suplimentare generat de KM exteriori atunci comanda se va expedia conform cerintelor clientului.

Pentru comenzile cu valoare totala mai mica de 199 lei, se percepe o taxa de curier de minimum 18 lei si care poate sa difere in functie de greutatea şi dimensiunea produselor. NOTA: Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 30 de zile.