image

Efectele uleiului de argan sunt foarte bine cunoscute in nisa produselor healthy & beauty. Acest lucru se datoreaza beneficiilor multiple ale uleiului. In cazul unui tratament cu ulei de argan parul devine mult mai rezistent si matasos la atingere, iar uleiul ajuta la hidratarea si revitalizarea firelor de par.

Acesta patrunde in firele de par si are ca rol intarirea acestora si cresterea rezistentei firului de par, de la radacina pana la varf. In acest mod este evitata ruperea firului de par, iar prin intarirea radacinii, este stopat procesul de pierdere a parului.

Uleiul de argan repara si hidrateaza parul, restaurand luciul firului de par si facandu-l sa fie catifelat la atingere. Desi este vorba de un tratament pe baza de ulei de argan, acesta nu ingrasa parul. El lasa parului o senzatie de luciu si catifelare, ajutand in acelasi timp scalpul.

image2

Poti utiliza acest tratament prin aplicarea uleiului imediat dupa dus. Poti aplica 2 3 picaturi de ulei de argan in palma, iar apoi sa masezi usor intreg capul, pentru ca uleiul sa ajunga pe firele de par. Mai eficient decat atat poate fi pieptanatul parului, pentru ca uleiul sa ajunga uniform pe firele de par.

Poti gasi produse pe baza de ulei de argan sub diverse forme si le poti utiliza in cazul unui tratament. Poti sa iti cumperi sampoane, geluri, poti folosi masti profesionale pentru par sau poti chiar sa folosesti ulei de argan in stare naturala.

Indiferent de modul cum il vei utiliza, acesta te va suprinde prin caracteristicile sale regeneratoare si hranitoare, iar parul tau se va bucura de o rezistenta sporita si de un aspect placut intreaga zi.  


Vezi produsele care te-ar putea interesa